Ознака: студирање

Живот

Чудо од дете: Има осум години, а студира на три факултети

Лорен Симон има осум години и е студент на три престижни универзитети во Холандија и Белгија, со што ја освои титулата најпаметно момче во Европа. Наизглед типичното осумгодишно дете има […]

Издвојуваме

Студирањето во Виена поевтино од Скопје

Според анализираните суми потребни за студирање на приватните факултети во Скопје, поевтино е да студирате во Виена отколку во Скопје. Така на Универзитетот во Виена најстар во Средна Европа студирањето […]