Ознака: Суат Бајрами

Македонски фудбал

„Пулс24“ дознава: Мамиќ прибра уште еден талент од Македонија, Суат Бајрами!

Спортскиот директор на екипата на Динамо Загреб, Здравко Мамиќ, присуствувал на уличен фудбалски турнир кој оваа година се одржал во Загреб, скаутирајќи талентирани млади фудбалери и потенцијални засилувања за Динамо […]