Ознака: судбина

Занимливости

Тарот карти – добри и лоши карти!

Тарот карти (тарочи, тарок и други слични имиња) е посебен шпил од седумдесет и осум карти, групирани на следниов начин: голема аркана, која содржи 22 карти (21 нумерирана карта + картата со број „0“), […]

Контроверзни фајлови

Силните личности веруваат во карма, најдобрата одмазда е успехот

Секој од нас, во некој период од животот бил повреден, без разлика дали пријателот не бил чесен кон нас или поранешниот партнер ни предизвикал многу болка и тага. Повеќето луѓе […]

Видео

Видео: „Луди“ Руси ја предизвикуваат судбината

Овие Руси со своите „луди“ акробации ја предизвикуваат судбината. За ова треба да се има храброст. Погледнете за што станува збор во видеото.Овие Руси со своите „луди“ акробации ја предизвикуваат […]

Занимливости

Поминал 8.000 километри за да ја најде девојката со која разговарал 2 минути

Што се е подготвен да направи заљубен маж за да ја пронајде жената што ја сака се гледа во примерот на канадскиот забар Санди Крокер. Заљубениот забар тргнал на пат долг […]