Ознака: судски преведувачи

Македонија

Судските преведувачи треба да ги променат печатите

“Министерството за правда ги известува сите поставени постојани судски преведувачи дека согласно Амандманот XXXIII на Уставот на Република Македонија потребно е да направат промена на печатите за постојани судски преведувачи […]