Ознака: султан

Сцена

Хурем Махидевран и Хатиџе се пијанчат по дискотеки

Мерјем Узерли, Селма Ергеч и Нур Фетахоглу, ѕвездите од серијата „Сулејман Величествениот“ , љубовните маки ги лечат, опивајќи се по истанбулските клубови. Всушност турските медиуми пишуваат дека познатите Махидевран, Хатиџе […]

Занимливости

Величествениот Сулејман дојде во Србија?

Жителите на Белград беа изненадени кога на улица го видоа Величествениот султан Сулејман од истоимената турска серија. На белградските улици шета Милан Влаовиќ, кој можеби на прв поглед не личи […]