Ознака: сума

Вести

Најнови детали за вчерашниот вооружен грабеж во НЛБ Банка- позната е и украдената сума

По вчерашниот вооружен грабеж што се случи во 10.36 минути во експозитурата на НЛБ Банка во Чаир, би сакале да ве информираме дека клиентите и вработените на Банката се безбедни […]

Занимливости

Како да се ослободите од долговите на кредитните картички?

Откако се појавија, кредитните картички за некои се ослеснителна можност за плаќање, но за други се вистинска ноќна мора. Дури и оние кои не можат да си ги дозволат поради […]