Ознака: сурогат мајка

Живот

Исповед на една мајка: Двете деца ми се родија во период од пет недели

После повеќе спонтани абортуси и болни вештачки оплодувања, Ненси и Џастин пронашле сурогат мајка која  сакала да го  носи нивното дете. Но и Ненси останала бремена…Ненси Роден (33) и нејзиниот […]

Живот

Исповед на сурогат мајка: Тие бебиња беа во мојот стомак, но не се мои

Што вие мислите за сурогат мајките?Шајнис Стради (21) е една од најмладите сурогат мајки во Велика Британија, а на брачниот пар Џоан и Стив им подарила тројки. Трета година по […]

Живот

САКАЛ ДЕЦА, НЕ НЕ И ЖЕНА! Со помош на сурогат мајка добил три сина!

Јан Маклџон во 2001 година, станал првиот маж во историјата на Велика Британија, кој решил сам да сознаде семејство со помош на сурогат мајка. На големо изненадување, станал татко на […]

Живот

„ГОРАТ“ социјалните мрежи: Родила бебе на кое му е баба. Приказна која остава без текст!

Сузан Кејси и Бил Кон се сосем обичен пар, а заедно се 12 години. Меѓутоа, нивната среќа би била уште поголема Сузан да можела да остане бремена.Тие се консултирале со […]