Ознака: суспендирани

Вести

Финска ги суспендира летовите од Скопје до 29 август

Финска ги суспендира летовите од Македонија до 29 август поради зголемениот број заразени патници со Ковид-19 кои доаѓаат од земјата во последниот период. Финскиот министер за транспорт и врски Тимо […]