Ознака: сцена

Сцена

“Gangnam Style” стана најгледаното видео во историјата на YouTube

Џастин Бибер сепак не е единствен.  Јужнокорејскиот рапер Psy го завзема првото место по гледаност на YouTube откако неговиот заразен хит “Gangnam Style” го превзема врвот од хитот на Бибер […]