Ознака: таблети

Живот

Поштетно е отколку што мислите, тргнете ги децата од таблетите и мобилните телефони

Технологијата е нешто одлично и е корисна во безброј случаи. Сепак, нејзиниот напредок може да има многу лош ефект на младите луѓе, од кој ефектот кој го има на децата […]

Нега и убавина

Паста за заби во форма на таблети: Нов начин на миење заби

Пастата за заби постои уште од ерата на древните Египќани. Пастата којашто ни е позната денес, прв пат била претставена во 1892-ра година. Оттогаш, освен нејзините состојки, се променило многу […]

Живот

Земал таблети кои многумина од вас ги користат, а потоа телото почнало да му гори однатре

Повеќето луѓе не сметаат  дека таблетите за слабеење се опасни. Многумина веруваат  дека тие едноставно  ја поправаат  тежината, но  тоа е далеку од вистината.Луис Браун (25)  земал вакви таблети. Поради […]

Занимливости

НИКАКО немојте да ги пиете таблетите „на суво”! ЕВЕ зошто е тоа опасно

Некои таблети лесно можете да ги проголтате без вода, но доколку го практикувате тоа пожелно е да се ослободите од таа навика бидејќи постои низа на опасности.На упатствата кај секои […]