Ознака: тампон

Живот

Девојче починало поради производ кој повеќето девојки го користат! Сите девојки треба да го знаат ова…

Додека била  на одмор со  своето  семејство  во Велс, на 13- годишното девојче по име Џема- Луис Робертс ѝ се слошило  по прв пат. Ѝ бил дијагностициран норовирус, кој подоцна […]

Вести

Барањето на жителите на Виниче исполнето

По вчерашното барање на жителите од селото Виниче, три камиони со тампон веќе се распоредуваат на бараното место, информираше денеска министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски, кој заедно со […]

Живот

ВЕЧНА ДИЛЕМА: Дали смеете да се капете и што треба да правите кога ќе добиете циклус на море!

Температурата на водата не смее да биде преладна и капењето треба да биде удобно. Пред да влезете во море или базен потребно е да ставите тампон и по капењето да […]