Ознака: танга гаќички

Занимливости

ТАНГА ГАЌИЧКИТЕ ГИ ИЗМИСЛИЛ МАЖ: „Ледениот човек“ имал специфично чувство за мода, а неговата облека се чува и денес

Кој би поверувал дека толку мало парче ткаенина може да предизвика ваква дебата, дискусија, па дури и скандал со светски размери? Сепак, не случајно еден од најголемите политички скандали од […]