Ознака: тасевизми

Издвојуваме

Сашо Тасевски: Дали сте чуле за терминот “колективна ментална распаљотка”?

Сашо Тасевски: Дали сте чуле за терминот “колективна ментална распаљотка”? Уште ви се чини нормално што за викенд ве држат затворени од 16 часот до другиот ден ко заморчиња? Уште […]