Ознака: тато

Живот

Како изгледа кога тато е болен, а како изгледа кога мама е болна?

Велат дека мажите многу потешко се справуваат со настинки и болести, па затоа денес прочитајте една хумористична споредба за тоа како изгледа кога жената ќе се разболи, а како мажот, […]

Видео

Порака до тато: „Не е ни чудно што сум силувана на 21 година…“

Овој краток филм претставува апел кој девојчињата и ќерките го упатуваат до своите татковци.Според податоците од Светската здравствена организација, една од три жени во светот ќе доживеат физичко или сексуално […]