Ознака: тајландска масажа

Нега и убавина

Тајландската масажа го отстранува стресот

Масажата е ефикасно средство за релаксирање и елиминирање на негативната енергија на крајот од денот. Тајландската масажа, која се практикува над 2.000 години, комбинира практики од класичната медицина и традиционалната […]

Издвојуваме

Уникатната тајландска масажа со промотивни цени во СПА центарот на Скопје Мериот

Традиционална тајландска масажа е последниот новитет од СПА центарот на Скопје Мериот хотел. Овој вид масажа во својата основа претставува исцелувачки метод што ги комбинира знаењата на кинеската акупресура, киропрактика, […]