Ознака: тајни договори

Избор на уредникот

Како се манипулира членството од страна на врхушката! И тие мислат дека манипулацијата им поминала

Додека верните подржувачи и клиенти на врхушката која што беше инсталирана на сомнителен начин во Валандово, пред крајот на минатата година, се во небо од задоволство, членството и тоа како […]

Издвојуваме

Заев го деконспирираше Мицкоски дека заедно го договарале следењето на граѓаните

Вечерашниот дуел на Заев и Мицкоски е приказна сам по себе. Она што требаше да бидат лути противници се чини дека се луѓе кои имаат многу допирни точки и заеднички […]