Ознака: Тања Каракмишева

Македонија

Каракамишева: Заев дојде на власт со бомби и така ќе.си замине!

Коментирајќи ги последните случувања со објавување на незаконски снимени материјали на социјалните мрежи професорката Тања Каракмишева напиша: Од самиот почеток кога почнаа бомбите на Заев реков дека Заев ќе дојде на власт […]