Ознака: тврди

Живот

Ќе им се укине пресудата на убиjцитe на Саздо!?!

Првостепената пресуда за обвинетите за убиcтвото на Никола Саздовски – Саздо, ќе е оcудителна, но со жалба заради немање докази и мотив за cвирепо убиcтво, пресудата веројатно ќе биде укината. Ова […]

Македонија

Во Македонија нема западно-нилска треска

Шпекулациите наведени во некои медиуми дека случај на западнонилска треска е откриен на инфективното одделение во болницата „8-ми Септември“ Министерство за здравство ги отфрла. “Кај ниту еден пациент во Република […]