Ознака: телевизиска дебата

Балкан

Тепачка во живо на телевизиска дебата

На денешната дебата на косовската телевизија Клан ТВ дојде до физичка пресметка помеѓу пратениците Фрашер Красниќи од „Самоопределување“ и Милаим Зека од „Иницијатива“.Прво почнаа да се расправаат со тешки зборови и […]