Ознака: телефони

Технологија

Најпопуларните мобилни телефони во историјата

Мобилниот телефон минатата недела го прослави својот 40 роденден, а за многумина неговото пронаоѓање е еден од најважните изуми во последните 100 години. Погледнете кои модели на телефони  беа најпродавани […]

Фото

20 најпродавани мобилни телефони на сите времиња

Мобилниот телефон минатата недела го прослави 40-от роденден, а за многумина овој пронајдок е еден од најважните пронајдоци на последните 100 години. Погледнете кои дека мобилни телефони се најпродавани од […]