Ознака: телефонска сметка

Занимливости

Му стигнала телефонска сметка од 2.9 милијарди долари

Како да самата сметка не беше доволен шок, изненадувањето продолжило кога телефонската служба за рекламација, му потврдила на Фахду Матару дека не станува збор за никаква грешка и дека сметката […]