Ознака: телефон

Технологија

Не сте свесни колкава штета му правите на телефонот кога го оставате Wi- fi- то вклучено преку ноќ

Кога се во прашање паметните телефони, на Интернет можете да пронајдете голем број на совети кои можат да ви бидат од голема помош.Меѓутоа, корисниците на некои фунцкии не обрнуваат внимание […]

Занимливости

Дали полначот за телефон може да предизвика пожар?

Сигурно сте слушнале приказни дека полначите за мобилните телефони зрачат кога се уклучени во стрија. Полначите приклучени на електрична мрежа да ви наштетат во таа смисла, но сепак постојат одредени […]

Технологија

Начини со кои може да ги остраните гребаниците од вашиот телефон!

Заштитната фолија го штити секој паметен телефон од грабаници, флеки и разни видови на оштетувања, но доколку ја немате, тогаш прочитајте неколку совети со чија помош ќе можете да го […]

Вести

Начини со кои може да ги остраните гребаниците од вашиот телефон

Заштитната фолија го штити секој паметен телефон од грабаници, флеки и разни видови на оштетувања, но доколку ја немате, тогаш прочитајте неколку совети со чија помош ќе можете да го […]

Вести

Начини со кои може да ги остраните гребаниците од вашиот телефон

Заштитната фолија го штити секој паметен телефон од грабаници, флеки и разни видови на оштетувања, но доколку ја немате, тогаш прочитајте неколку совети со чија помош ќе можете да го […]

Живот

Подготвувала појадок за своите деца и ги УБИЛА поради грешка која сите ја правиме!

Хосефина, мајка на две деца  од Мексико, подготвувала  појадок за своите деца. За тоа  време децата  се подготвувале за  училиште. За време на подготвувањето на храната, Хосефина  цело  време му […]

Живот

Мајка на 4 деца мирно пишувала порака на телефон,а потоа одеднаш ја оставила торбата и скокнала под воз!

Шарлот Кеш(34) извршила самоубиство, скокнала под воз на станица во англискиот град Виган. Зад себе оставила 4 деца. Како сведоци кажуваат, Шарлот стоела на станицата, пишувала порака на телефон, потоа торбата […]

Живот

Доколку ви се јави непознат број и ве праша „Дали ме слушате?“, веднаш спуштете слушалка без да одговорите

Ширум светот, повикот од непознат број со прашање „Дали ме слушате?“ е означено како црвен аларм и тоа од страна на полицијата.Целта е од вас да го слушнат зборот „да“ […]