Ознака: телефон

Технологија

Видео: Првиот проѕирен телефон во светот

Тајванските компании “Polytron” го презентираа првиот проѕирен мобилен телефон во светот. Тоа е уред кој е речиси целосно направен од стакло. Видливи му се само камерата, мемориските картички и процесорот. Телефонот има […]

Технологија

Samsung Galaxy S III vs iPhone 4S: Кој ќе се скрши прв ?

  За да откријат кој од овие два револуционерни телефони е поиздржлив од оштетувања, независната агенција за одредување на гаранции на електронски уреди, направила 3 теста на кои телефоните се […]

Занимливости

Му стигнала телефонска сметка од 2.9 милијарди долари

Како да самата сметка не беше доволен шок, изненадувањето продолжило кога телефонската служба за рекламација, му потврдила на Фахду Матару дека не станува збор за никаква грешка и дека сметката […]