Ознака: теории на заговор

Издвојуваме Контроверзни фајлови

Мaкедонија во теориите на заговор: Како не создадоа за да ги уништиме Бугарија и Грција?!

Во главите на грчките и на бугарските теоретичари на заговор, ние сме создадени за нивно уни штување, односно за реприза на настаните од антиката кога кралот Филип Втори ги покорил […]

Вести

Кружат теории на заговор за тажно момче, собрани се големи пари: „Измамени сте, богат е и има 18 години“

Јарака Бејлс и претходно објавувала снимки од својот син, постигнувајќи барем одреден степен на популарност, а неколку пати се појавил и на австралиските телевизии. Кога мајката на Кваjден Бејлс, деветгодишно […]

Контроверзни фајлови

ЕЛВИС Е ЖИВ: Дали оваа снимка конечно ја докажа најпознатата теорија на заговор?

Еден ентузијастичен застапник на теоријата дека Елвис Присли е жив тврди дека може да го докаже тоа со оваа снимка.Имено, Кралот е забележан во својот дом во Грејсленд, како си […]

Контроверзни фајлови

Ова се десетте најскандалозни тајни на масоните

Масоните се едно од најтајните и најконтроверзните религиозни групи во светот. Тие постојат со векови, и отсекогаш се цел на шпекулации и теории на заговор. Се верува дека масоните ги пренесуваат […]