Ознака: тепачки

Видео

Организирани тепачки на малолетници во Капиштец. Кој ги организира?

Две момчиња се тепаат, а стотина други страсно навиваат. Сцената, која наликува на бокс-меч на отворено, ја следат и возрасни луѓе кои заедно со малолетниците го чекаат исходот. Тепачката се […]