Ознака: Тетекс

Вести

Тетекс затворен на 10 февруари 2020 година

Оваа слика е од продавница на Тетекс. Од 10 февруари 2020 година, нема производство во најпознатиот волнарски комбинат АД „Тодор Циповски-Мерџан“ во Тетово, познат како „Тетекс“. По последната работна единица […]