Ознака: тзм

Живот

Ве интересира како изгледаше Скопје завчера навечер?

Дали ве интересира како изгледаше Скопје завчера навечер?  Порталот ТЗМ.МК ги има најновите и најинтересни фотки од најдобрите места во Скопје. Што мислите беше празно или имаше журка? Еве линк […]