Ознака: тим билдинг

Вести

Владата дава пари за тим билдинг, ама ги заборави учениците кои немаат компјутери

Во четвртиот пакет мерки за поддршка на економијата и справување на населението со последиците од корона кризата Владата издвои средства за тим билдинг, но не издвои средства за компјутери потребни […]