Ознака: тинктура

Живот

Американски лекар го открива најмоќниот природен антибиотик: Ја убива секоја инфекција во телото!

Славниот лекар Ричард Шулц, откри рецепт кој го нарекол Супер-тоник, бидејќи помага при лекување на многу состојби.Тинктурите се едни од најдобрите природни лекови, пред сѐ затоа што го извлекуваат и […]

Живот

Тинктура од ѓумбир: Древен природен лек

Тинктурата од ѓумбир е многу корисна при настинки, посебно кај вирусни инфекции. Благодарение на тинктурата од ѓумбир воспалителните процеси во организмот брзо исчезнуваат. Оваа тинктура е одлично природно средство за […]