Ознака: типизирање

Вести

Мапа на ширењето на КОРОНА ВИРУСОТ, сите три досега лоцирани мутации

Мапа на ширењето на КОРОНА ВИРУСОТ, сите три досега лоцирани мутации Три типа од смртоносниот коронавирус се шират низ целиот свет – а во САД е пренесен оригиналниот тип од […]