Ознака: тиранскa платформи

Вести

ВМРО-ДПМНЕ:Граѓаните нема да дозволат Македонија да биде водена од влада која ќе реализира тирански платформи

ВМРО-ДПМНЕ во соопштение денеска наведува дека многу посилни непријатели не успеале да ја победат волјата на македонскиот народ и да ја скршат неговата љубов кон сопствената татковина и во тоа […]