Ознака: Титовата вила

Балкан

Титовата вила во Суботица ќе се врати на вистинските сопственици

Некогаш репрезентативниот објект, што се смета за културно наследство на Суботица, речиси една деценија и половина не се користи и чека нови сопственици.По повеќе од седум децении од конфискацијата, т.н. […]