Ознака: тнт

Издвојуваме

На Груевски му се закануваат уште 20 години затвор по другите обвиненија

Според она што го дознаваме на Груевски му се закануваат уште 20 години затвор по другите обвиненија, не сметајќи ја веќе изречената пресуда од две години оваа недела. Пред него се […]

Вести

„Титаник“ – закана од притвори за врхушката на ВМРО-ДПМНЕ

Два дена пред истекот на рокот за поднесување обвиненија, Специјалното јавно обвинителство (СЈО) поднесе 17 обвиненија. Обвинети се 94 физички и 7 правни лица за случаи поврзани со злоупотреба на службата, […]