Ознака: тоалетна школка

Занимливости

Сите погрешно го ставаат освежувачот за тоалетна школка, еве како треба

Во секоја тоалетна школка има поставено освежувач за истата, меѓутоа малкумина знаат како тој навистина се поставува. Погледнете ја снимката и ќе се изненадите. @youneszarouTutorial #yzfamily #foryoupage #fürdich #fyp #foryou […]

Живот

На чантите има повеќе бактерии отколку во тоалетната школка

Според најново истражување на Институтот „Гуд Хаускипинг“, во домот постојат осум места и предмети, на кои има повеќе бактерии отколку во тоалетната школка.Меѓу нив се и четкицата за заби, далечинскиот […]