Ознака: Тоже Проески

Балкан

Миса во Загреб по повод 40-от роденден на Тоше: „Беше скромен, велеше: Не сакам да ми симнувате капа, само сакам да се гордеете со мене“

Оваа година, ден пред неговиот 40-ти роденден, во недела, на 24 јануари, по Светата миса во капелата кај Паркот на Рокот во Загреб, која започнува во 10:00 часот, ќе се […]