Ознака: Томоми Инада

Вести

Томоми Инада денеска го поддржа ставот на САД за Северна Кореја

Јапонската министерка за одбрана Томоми Инада денеска го поддржа ставот на САД оти сите опции се на маса во спротиставувањето на Северна Кореја, вклучително и воени удари.Таа наведе дека Токио […]