Ознака: Тони Јосифовски

Вести

Сведочеше хирургот: Боки 13 имаше 130 килограми, а сакаше да дојде до 70

Хирургот Тони Јосифовски кој го оперирал два пати обвинетиот во „Рекет“, Бојан Јовановски, како сведок предложен од него, одговори дека во 2016 и 2018 година два пати се сретнал со […]