Ознака: Топла бања

Живот

Топлата бања има многу предности, а особено овие – Проверете доколку имате висок крвен притисок

Капењето в када со топла вода најмалку четирипати неделно може да го намали крвниот притисок, но и ризикот од дијабетес тип 2. Ова, според ново истражување на Европската асоцијација за […]