Ознака: #ТОПСИ картичка

Издвојуваме

Нов топ дизајн на #ТОПСИ картичката: Адреналинска забава над Охридско Езеро

Во саботата Тино и Атанас вистински не ги држеше место, си тргнаа во незаборавна летечка авантура – со тандем параглајдери над Охриско Езеро.Неколкуте камери кои им беа монтирани, го снимија […]