Ознака: трагичен настан

Црна хроника

ФФМ: Пред Куќата на фудбалот трагично згасна човечки живот!

Во трагичен настан кој се случи вчера животот го загуби работник кој работел пред ФФМ. Трагичниот настан се случил околу 16 часот кога паднал кранот на кој стоел работникот кој бил […]