Ознака: Трајановски

Вести

Трајановски во посета на Момин Поток

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски ипретседателот  на Советот на Град Скопје, Ирена Мишева, денеска го посетија Пунктот и Прифатилиштето за бездомни лица, лоциран во Момин Поток и им поделија хигиенски пакети, […]

Вести

Трајановски го посети Геронтолошкиот завод „13 Ноември“

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски и претседателот на Советот на Град Скопје, Ирена Мишева, денеска ги посетија корисниците на Геронтолошкиот завод „13 Ноември“, при Одделот за стари лица Мајка […]

Вести

Трајковски на терен и четврти ден по невремето

Во текот на денешниот ден, како и изминатите денови, градоначалникот на општина Гази Баба Тони Трајковски, со дел од општинската администрација беа на терен во населените места, кои беа погодени […]

Вести

Трајановски: Се санираат последиците, екипите се на терен

Градот Скопје согласно препораките од УХМР веднаш формираше кризен штаб и почна да делува на терен. Се најде механизација од јавните претпријатија кои беа вклучени и од приватните компании, над […]