Ознака: Трајче Димков

Вести

Презентирани новите проекти за спортот од програмата „Реално“ на трибина во Штип

Во Штип денеска кандидатите за пратеници во третата изборна единица, Никола Мицевски и Трајче Димков, заедно со директорот на Агенцијата за млади и спорт Марјан Спасески, одржаа трибина посветена на […]

Вести

Мицевски и Димков ја потенцираа поддршката за земјоделците во Општина Карбинци

Кандидатите за пратеници во Изборната единица 3, Никола Мицевски и Трајче Димков  заедно со директорот на Инспекторатот за Земјоделие Цветан Трипуновски и градоначалникот на Општина Карбинци Зоран Минов остварија средби со […]