Ознака: тргнале во Хрватска

Балкан Вести

Мигранти пробиле полициски кордон и тргнале кон Хрватска

Драма се случила ноќеска на границата на Босна и Херцеговина. Околу 150 мигранти го пробиле полицискиот кордон на граничниот премин Велика Кладуша-Маљевац во Босна и Херцеговина и се упатиле кон […]