Ознака: тргнете порано

Македонија

Ако утре патувате со авион-тргнете порано од дома

Заради пристигнувањето на папата Франциск во нашата земја патниците кои утре имаат утрински летови од Меѓународниот аеродром Скопје треба да пристигнат на аеродромот најдоцна во 7 часот, бидејќи од 7:30 […]