Ознака: Треблинка

Издвојуваме Коментари

Филип Петровски: И честитам на Мизрахи за ТВРДАТА МАКЕДОНСКА ПОЗИЦИЈА

Сакам да и честитам на Мизрахи за нејзиното држење неделиве, како и за промовирањето на чист, јасен и принципиелен МАКЕДОНСКИ СТАВ. Таа, како Еврејка и истовремено Македонка најдобро знае што […]

Вести

И сега како ќе биде во учебниците, дека Евреите сами своеволно се депортирале во Треблинка?

И сега како ќе биде во учебниците, дека Евреите сами своеволно се депортирале во Треблинка?И сеа како ќе биде у учебниците по историја, дека Евреите сами своеволно се депортирале у […]