Ознака: Требовље

Вести

Пожарот во Tребовље излегува од контрола, изгорени околу 4000 хектари земја

Се покритична станува состојбата во околните села кај Требовље, бидејќи  пожарот сè уште не е под контрола, вели претседателот на локалната заедница, Златко Петревски.Според него, изгорени се над 4000 хектари […]

Вести

Пожарот стигна до во селото Требовље, жителите се евакуираат

Надлежните институции потфрлија пред граѓаните останувајќи со денови глуви на апелите и повиците да се помогне во гаснењето на пожарот кој 10 дена беснее кај селото Требовље во близина на […]