Ознака: Трифун Костовски

Вести

ДОСИЕ ЕУРОСТАНДАРД – како дојде до клуч на врата на една модерна и надежна банка, кои се лошите пласмани што и пресудија

„Клучните проблеми на Еуростандард банка се одраз на слабости од минатиот период, а не на тековните состојби“, рече Бежовска. Со супервизорско следење во 2019 година кај Еуростандард банка бил утврден […]

Вести

Жерновски го награди Костовски за навредите кон Македонците со потекло од Егејска Македонија

Со укинувањето на ДУП-овите во Центар на Трифун Костовски му се овозможуваат речиси 6000м2 во Градски парк.Со одлуката на градоначалникот на Општина Центар Андреј Жерновски, за укинување на Деталниот урбанистички […]

Вести

Чилиманов: Трагедијата наречена Трифун е дел од поголемата трагедија наречена ликвидирање на македонската елита по Втората Светска Војна

Цвети Чилиманов се огласи на својот Фејсбук  профил по повод  навредите на Трифун Костовски.„Трагедијата наречена Трифун е дел од поголемата трагедија наречена ликвидирање на македонската елита по Втората Светска Војна. […]