Ознака: тркалезен мебел

Занимливости

Зошто тркалезниот мебел и тркалезните украси треба да доминираат во домот?

Кои форми преовладуваат во вашиот дом – правоаголни или кружни? Многу е веројатно дека имате повеќе предмети „со ќошиња“, но постои многу добра причина зошто треба да имате што повеќе […]