Ознака: трка за градоначалник

Вести

Аце Коцевски тендераш и криминоген функционер, во трка за градоначалник на Велес

Владеачката СДСМ со стари, компромитирани и со тешки криминали поврзани кадри оди на локалните избори на 15-ти октомври. Таков пример има во Велес, каде СДСМ повторно на изборите излегува со […]