Ознака: трогателни фотографии

Фото

Човечката добрина нема граници

При посетата на светската метропола Њујорк, млад брачен пар за време на својата прошетка низ околните улици, згодледале босоног бездомик кој молел за малку пари со кои би се прехранил […]